3. 5. 2024

38 příspěvků u článku “Experti jsou zděšeni z toho, co vypadlo z pirátského kandidáta na ministra zdravotnictví o covidu. “Šťastný z toho nejsem,” říká Vít Rakušan

  1. Prosím všechny slušné nefetující občany bojuj te každý den dle svích možností ať odporné učelové koalice neomarxistu feťaku vítaču migrantu+ jejich děvek z hnutí Stan a troj koalice darebáckých stran kdy nebýt koaličního svinstva tak Top09 a Kdu-Čsl díky jen 4% a 3.8% podpoře by konečně vyletělo z Ps ať ty to odporné spolky deroucí se za každou cenu ke koryrum nezískají dohromady ani 40% hlasu jinak zde bude pro 60% občanu zle nedobře !!

  2. Naštěstí ti soudní a rozumní již pochopili, že volit tu feťáckou vydredovanou verbež můžou volit opět jen stejní ubožáci…

    1. To samé platí i o ANO. Čerpače taky volí jenom ti, co jsou přisátí na státní rozpočet.

      1. Najdou se tam i ti z ODS a jiných stran. Proto taky neudělali paušální zákon pro všechny veřejně činné!!

      2. Ahoj, myslím, že by ses divil. 🙁 Můj kolega živnostník, který bytostně nenávidí “Babišovu squadru” ji nakonec bude volit, jen aby se k moci nedostal PIRSTAN. Já raději volit nepůjdu. Bude to poprvé co nepůjdu k volbám. A co mi vadí? Starostové nikde neprohlásili a nedali najevo, že v případě zvolení opustí pozici starostů a budou se zcela věnovat funkci poslance. Vesměs jsou to jen sběrači funkcí. 🙁 Vím o tom své, neboť se pohybuji pracovně právě po městských a obecních úřadech.

  3. Rádoby experti jsou zděšeni, že by ministr zdravotnictví nenutil lidem očkování a pacienti ve zdravotnictví by konečně měli lidská práva.

    1. Ja nevim proc se dela kolem ockovani i takovy humbuk v 60letech bxlo povinne vymitilo se TBC Obrna Cerny kasel a spousta jinych nemoci proste svetem vladnou debilove a ne odbornici

  4. dejte šanci pirátum polezete po zdi je to neskutečná banda huliču,udavaču,tvrdé levice spojeni s aktivisty,neziskovky v celé evropě, pro občany skutečné zlo!

  5. Hele lidi,s tím Novákem nechci mít nic společného,ač jsem sám Novák.Zřejmě je to volič ČSSD,nebo samotného našeho úžasného pana prezidenta.Sice nejsem volič Pirátů,ale názor na Tzv.pandemii a očkování mám stejné jako zmiňovaný kandidát na ministra zdr..Tady se už dva roky potlačují základní lidská práva.

  6. ignoruje mezinárodní vědecký konsenzus,
    tak přesně pirátstvo musí podporovat mlhavě sjetou představu korporátní totality a pro rozklad společnosti pod vidinou Bruselského superstátu podpoří jakoukoliv hovadinu, kterou jim nařídí.

    1. Tja to van to trvalo vsi hni co jste volili tu zlodejskou petikolku všichni jsou primitivove bravo a teď budete žrát jen odpadky

  7. Mám 1000 důvodů proč nevolit piráty a třeba i komunisty, ale přečtěte si ty přízpěvky, viz pan Novák- samá hrubka, on ale není zhulený, ale jen nevzdělanec. Další komentáře, jen urážky a hnusné hrubosti proboha lidi to je kultura…Jestli toto, je vzorek současných obyvatel ČR, tak už nám nic nepomůže…

    1. Přesně..nejenom vzorek 90 % lidí svým nezájmem a pohodlností způsobili zánik všeho. Kultůry…ohleduplnosti a vulgarita mladých kteří se oslovují pičo všechno napovídá jejích výchově v rodinném prostředí.

  8. TADY NÉCO NEHRAJE !!!!! Ten příspěvek před cca 32min(Mám 1000 důvodů..) jsem nepsal já.Je možné aby tu měl někdo stejné jméno?

    1. A tím jsi si jistá ? Chlast , je tvrdá a agresivní droga která je zákonem dovolená . Lidi kouřící trávu , a že jich je . Nedělejte z nás idioty , taky vás nepomlouvame

    2. Každý rozumný člověk si musí udělat svůj vlastní názor, v mnohém s piráty nesouhlasím, ale tady rozhodují i jiní s kterými se nedá souhlasit, ideální by bylo kdyby už odešli, snažili se zcestovat půlku světa dokud jsou u koryt, prohýřili miliardy a teď nevědí koho by okradli, aby ty díry zalepili.

  9. Pan Dostál mě doopravdy začíná bavit. Ač pirát, evidentně člověk, který to má v hlavě srovnané. To pan prorektor Konvalinka asi také, avšak je zřejmé, za co biochemik a superexpert na C19 lobuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *