4. 5. 2024

21 příspěvků u článku “Piráti se ze záhadného důvodu rozhodli zavděčit Babišovým voličům. Pohořeli. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. piráti lžou,kradou,Hřib je ukázka jak by dapadli občané zvolením toho spolku pirát stan věřte nechtějte zažít tu smečku jako vítěze voleb to samé TOP KDU kdyby ještě samotné ODS ale zruda Pekárové nechutné zákeřné vítačky arabistka,a lidovci by kolaborovali i s mongoly.Tak jak lžou,hází každý den špínu,polopravdy umyslné křivárny na Babiše to nebylo ani za totáče na kapitalisty, plátky novinek,seznamu,echo,forum,respekt atd těm by se vyrovnal jen německý Gebls hruza jakou špínu jsou schopni servirovat občanum

    1. Rusáku, co s tím hodláš dělat? Preference vraha Babiše jdou ke dnu jak Titanic, RVHP a Varavšký pakt! SPOLU vás pošleme do prdele!! —-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD—-

      1. ale ty jeden hrdý emeričane! zase jedno z tvých přání co jsou otcem myšlénky? což je zrovna u tebe sporadická činnost. (myslím myšlení, inženýre). ;o))

        1. Nepoužívej cizích slov, rusáku, tajhle už jsi všem k smíchu!!—–DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD—————-

          1. Ani Američan neumí ta rudá svině napsat bez chyby!!!—DDDDDDDDDDDD—–

          2. ale ty přece nejsi američan, ty se enem za hrdýho američana považuješ a proto si enem emeričan. pochopil? fak píšu pomalu, bo vím, že neumíš rychle číst. co vaši? kdo dělá tendle tejden mámu?

          3. moc se mi líbí, emerickej šmudlíku, že reaguješ z vobou svejch nicků. ;o)) si plostě móóóć jotomilej. ;o))

  2. Jak čtu, že je některá strana progresivní, otvírá se mi nůž v kapse. Na Slovensku mají prezidentku ze strany Progresivní Slovensko i progresivní vládu a lidi se tam nestačí divit, co se tam u nich děje. Ty strany a politici mají jedinou starost, zvýhodňovat všemožné menšiny na úkor pracující většiny a ještě té pracující většině kroutit krkem. Proto taky progresivní strany tolik podporují lidskoprávní neziskovky, ideologii multikulturalismu a přistěhovalectví z jiných kultur a zvrhlé agendy gender, LGBT, klimatický greténismus apod. Volte progresivní Piráty a nestačíme se divit ani my.

    1. Proto papež navštívil Slovensko s krásnou a chytrou prezidentkou a Česku se obloukem vyhnul.—DDDDDDDD—-

  3. Piráti splnili svůj úkol. Dostat neviditelnou stranu STAN do parlamentu. Ti jim po volbách kopnou do zadku a spojí se s pravicí SPOLU. Ztratní ale nebudou, Bartoš, rodina Ferjenčíků, Michálek a další známé pražské tváře budou mít po volbách o živobytí postaráno. Jsou to VeVerky 2

  4. Pořád říkám,že “pirátum”nejde o vládnutí,ale zajištění spokojeného života v parlamentu vzor “komančové”a oslík Benda,spokojenost celá desetiletí,at se dílo daří,čest

  5. Jak může někdo Bureše volit proboha???? https://s.w.org/images/core/emoji/13.0.0/svg/1f611.svg Jasně, máme demokracii, ale vy se tu furt oháníte ODS tunelářema a kmotrama, krabicí s vínem u Ratha a teď Vám nevadí soudem usvědčený spolupracovník STB, který pobírá neoprávněně dotace, je ve střetu zájmů a má tak plechový žaludek, že se zřekl kvůli politice syna? svg Tohle není o tom jestli je lepší SPOLU nebo Piráti nebo SPD nebo někdo další…Pointa je, že když nás vede trestně stíhaný premiér, tak se řadíme na úroveň zřízení státu v Africe

    1. myslíš jako třeba například afghánistán? ale ten nejni v africe, hrdý emeričane. a stejně ste to tam solidně prosrali, že? inženýre. ;o))) eště nechávaj bidena mluvit, nebo už má zakázanej mikrofon? ;o)

    2. dotace co mel lesnik na rybniky a podepsal to kalousek bendl a spol stejne jak ptaci hnizdo pro babise a jiny zlodejny ty demente ses fakt takova vagina |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l

    1. Ale masovému vrahovi Babišovi, vše co? Že bude líp, že zvítězíme nad koronou,že jsme Best in covid, že zatočí s korupcí, atd,atd,atd…–DDDDDDD— My ale volíme SPOLU.

      1. ty jako nevolíš piráty, hrdý emeričane? to by víc vodpovídalo tvejm dvěma mozkovejm bunkám. ;o))

  6. Podobně se chová i Babiš. V minulosti nechal Metnara podepsat deklaraci o podpoře migrace z Afriky. Nedávno nechal dovézt 170 migrantů z Afghánistánu. Ale teď, před volbami, si pozve Orbána a vykládá jak se Evropa musí bránit migrantům.

    Přitom jeho ANO je v EP členem té nejhorší, nejvíce eurohujerské frakce vůbec. Jeho Jourová komaduje Poláky i Maďary, že nedodržují absurdní a ostudnou unijní ideologii. Přinejmenším se za to měl Orbánovi omluvit a distancovat se od ní. Jenomže to ho ani nenapadne. Před volbami se před voliči předvádí jako odpůrce Green dealu a vnucované migrace. Po volbách bude znovu leštit kliky v Bruselu a lízat tamním pánům boty, aby od nich dostal dotace na biopaliva a jiné nesmysly.

    Divím se Orbánovi, že s takovým slizem vůbec ztrácí čas. Asi si myslí, že Babiš pořád lepší než hujerské SPOLU nebo dokonce PIRSTAN. Je-li to tak, má pravdu. Ale pro nás bude lepší volit SPD.

    Čím víc hlasů pro SPD, tím víc hlasů pro referendum o czexitu. A také pro kontrolu Babiše, protože bude potřebovat alespoň tichou podporu SPD, aby sestavil vládu.

    (Trikoloru, Volný blok a další ministrany nemá smysl volit, protože jejich hlasy propadnou a posílí velké prounijní strany. Pouze sluníčkářští trollové z neziskovek propagují tyto pidistrany bez šance na postup do parlamentu.)

  7. Bezte uz s tim vyfetlem do prdele – RICHTEROVA FERJENCIK PROFANT KOJALA to vykvet debility !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to nemuze nikdo normalni s mozkem volit .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *