5. 5. 2024

20 příspěvků u článku “Češi volí ve chvíli, kdy neví, zda jejich prezident ještě žije. Tento bordel v zemi musí skončit. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Přesná ukázka toho,jak se různé hyeny slétávají a snaží se co nejvíce
    o to,aby dočasně nemocnému člověku co nejvíce uškodili.Hyenysmus opozice už nemá vůbec žádné zábrany ve svém chování.Debílek Vystrčil
    už se vidí,jak rozhoduje o budoucím premiérovi a další hyeny z debilbloku
    a bukanýrstanu by nejraději sami rozhodli o životě,či smrti současného prezidenta.Lidé nedopuťte,aby tyhle účelové slepence bez jakýchkoli vizí
    a programů nám vládli.Po volbách se stejně kvůli názorovým rozdílům
    roztrhají a bude tady díky tomu nenadálý chaos,který může skončit i krvavě.
    Všechny tyhle slepence totiž mají jediný program Antibabiš,Nikdo z nich
    ale nic konkrétního nepředstavil.Bylo by to s nimi stejné,jako proskočit křovím a nevědět co je za ním.Snad už jsme si těch různých experimentů
    od podvodného převratu zažili dost.

    1. Jak nemocnému člověku ? Ještě včera pan Ovčáček tvrdil, že pan prezident je naprosto zdráv, pracuje a připravuje se na odvolení a povolební vyjednávání. Jiří Ovčáček je čestný, hluboce věřící člověk, ten by jistě nelhal. Fámy o nemoci pana prezidenta jsou fake news, pan prezident jistě přijede volit osobně do Prahy 5, pozdraví se s komisí, zapózuje přítomným novinářům a pronese krátký proslov k voličům, tak jako vždy.

  2. Já jsem toho názoru, že z hlediska volebního výsledku je žití nebo nežití presidenta dost jedno. Navíc, kdyby opravdu zemřel, nebo byl v nějakém “provozuneschopném” stavu, tak by hradní křídlo spíš využilo mobilizační efekt této informace na příznivce (i vlažné a nevolící) hnutí ANO, aby se nemuselo sáhnout k oné Zemanově obezličce hlasy pro koalici versus hlasy pro jednotlivé její členy.

  3. Jak to tady čtu, tak pomalu ztrácím jistotu, že se dodnes potuluje po hrdních chodbách Václavc Havel. Ne doba, ale pravice se vymkla z koubů a křičí…

  4. V normálním státě je zvykem zpravidla oznamovat jen zesnutí státníka, nikoli periodicky potvrzovat, že je stále (ještě) naživu.

    V opačném případě to připomíná známý akční film Pan a paní Smithovi, v němž se Angelina Jolie sarkasticky podobně ptá svého manžela: “Stále naživu?” V realitě ovšem, ve spojení s prezidentem, je to, mírně řečeno, poněkud nevkusné.

    Až by se mi chtělo těm ubožákům, co se už nemohou dočkat, vzkázat něco o seřízení hodinek, případně zkontrolování data v kalendáři. Jedno je jisté – dnes to určitě nebude a s volbami to nemá nic společného. Divím se, jak hluboko může žurnalistika klesnout.

    1. Snad bys měl pravdu, kdyby nešlo o nejvyššího velitele ozbrojených sil a jeho problém není jen nemoc, ale závislost na alkoholu. V normálním státě by se prezidentem nikdy nestal.

      1. V normálním státě by menšina, jejíž kandidát prohrál, by respektovala vůli nadpoloviční většiny voličů a nesnažila by se soustavně o ústavní puč.

    2. Vzhledem ke zdravotnímu stavu by se měl pan prezident vzdát svého úřadu. Pak nebude třeba, aby někdo neustále potvrzoval, že je stále ještě naživu. Člověk, kterému ošetřující lékař zakáže jít volit na tom musí být hodně špatně.

      1. Všimněte si, že zdravotní stav prezidenta urgentně zajímá jen ty síly, které by z jeho smrti či rezignace mohly politicky těžit, protože Zeman představuje balvan na cestě jejich vzestupu. Všem ostatním je to úplně fuk, protože beztak v této zemi ještě hodně dlouho líp nebude.

        Z jednoduchého důvodu: politická reprezentace bude vždy výběrem toho nejhoršího, co lze v národě najít, ať je u moci kdokoli. To je skoro přírodní zákon, čestný člověk pozici v politice neustojí a do nejvyšších míst se nikdy nedostane.

  5. Muže někdo prosim zjistit adresu toho ksindla Mrkvičky ?!! Jsem starej chlap ale tohodle ksindla bych ještě s chutí spráskal !!! Větší ultra zm.. snad nikde jinde nepíší každý den taková jednostraná svinstva !!!

  6. Prosím všechny slušné Čechy Moravany Slezany NEvolte darebácké učelové koalice které ani ze 40% nemají podobný či stejný program VOLTE stranu která stále x let hájí zájmy slušných občanu VOLTE SPD !!! Děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *