29. 4. 2024

21 příspěvků u článku “Česká spořitelna přiznala, že věděla o špatné reputaci Bohemia Energy. Přesto k ní převedla své klienty, kteří se teď nedoplatí

  1. Tak hlavně, že ČS má ve svých reklamách zdůrazňováno, jak moc si svých klientů váží. Měla jsem u nich dost roků účet a v r. 2016 jsem mileráda přešla k jiné bance (na rozdíl od ČS žádné nesmyslné poplatky za každý prd, žádné vnucování služeb typu pojištění, stavební spoření, atd.).
    Tak ale důležité je, jak stojí v textu – Česká spořitelna zatím pouze zřídila
    infolinku, na které svým klientům v řešení situace pomáhá – to jsou strašně hodní, to je šílená oběť z jejich strany.
    Neuvedla však, zda pro ně nějakým způsobem zajistí výhodnější dodávky energií. – samozřejmě, že nezajistí, proč by to asi tak dělali?

    1. Dobrý den, našim bývalým klientům Energie ČS se snažíme maximálně pomoci.
      Okamžitě po krachu BE jsme spustili speciální linku pomoci 800 960 960, kde klientům pomáháme s informacemi i s nastavením plateb novým dodavatelům.
      Ve spolupráci s firmou Encall jsme připravili pro naše bývalé klienty službu expresního přechodu ze stávajících drahých DPI tarifů k novým dodavatelům se standardními tržními cenami.
      Klienty Energie ČS (kteří jsou zároveň klienty Spořitelny) nyní telefonicky oslovujeme z našeho externího callcentra a mají-li zájem, předáváme jejich kontakt firmě Encall. Pracovníci Encall s klienty vyplní online žádost a následně zrealizují jejich přechod k novému dodavateli v nejkratším možném termínu. 
      Firma Encall není poskytovatel energie ani nepřeprodává produkty poskytovatelů energií. Encall je specialista na digitalizaci procesů klientské péče a má digitální propojení se zákaznickými systémy některých velkých poskytovatelů energie (například E.on, PRE nebo MND), díky čemuž dokáže online a bez čekání převést klienta od jednoho poskytovatele k druhému. Je nicméně pouze na klientovi, jakého dodavatele a s jakým tarifem si z nabídky vybere. Využití služby Encall je pro klienty Energie ČS zdarma (díky partnerství Encall s Českou spořitelnou).

  2. Taky mi ta soudružka z EČS nabízela výhodnou energii, ale měl jsem výhodnější přímo od zdroje. Totiž každý překupník chce svá %, takže to od něj z principu nemůže být levnější. A divím se, že neviditelná ruka trhu na to netečně čumí.

    1. Stačí, když nakoupí od zdroje levnějšího, než u kterého máte smlouvu Vy. Rozdíly v nákladech na výrobu kWh elektřiny např. vodní elektrárny a elektrárny, která vyrábí pálením zemního plynu, jsou ve stovkách procent.. Ale sám také raději odebírám od malého výrobce. Je méně zranitelný, než pouhý obchodník.

    2. Vite o tom kulove. energie se nakupuji na burze. Takze dle vas, jste nakupoval primo na burze. Jste borec 😀 PS: Ano i CEZ nakupuje na burze, kde ji predtim prodal. Mne bavi plky radoby chytraku.

  3. Tak česká spořitelna je především firma s falešným logem, je to fakticky rakouská spořitelna a má tu drzost se nazývat bankou roku. Takže lze klientům doporučit podat návrh na finančního arbitra ohledně doplacení částek za navýšení elektřiny, k nimž dojde oním podvodným prodejem pochybné firmě a ten může tyto výtečníky z vedení čs poctít velmi citelnou pokutou. Tato pochybná fianční instituce, která selhala již vícekrát by šla snadno zlikvidovat, stačí, když lidi od této obskurní spořitelny odejdou a přejdou jinam. Banka se pak sama s mizivým počtem klientů položí. Žije fakticky z důchodců, kteří z jakési nostalgie u ní přetrvávají a nechávají se ohlupovat.

  4. Špína a hnus papalašu z takzvané České spořitelny doufám že lidé co u nich mají učet si uvědomí u jakých podvodníku a hovad jsou.

      1. kopyto protože já mám fyxaci na tři roky za stéjnou cenu a ti co naletěli nebo jsou neschopný jelita at jdou bouřit Zavolejte Mináře,Rolla a mužete kvičet i bez sena!

  5. Banka je prostě Energošmejd. V této zemi (Hrabišstán) mne už nepřekvapí nic. Prachy, prachy…prachy….Hlavně že “pupíci” si dají, když eventueně, skončí, Megapadák v milionech.

  6. Je jsem od energie Čs kde 98% elektřiny pocházelio z obnovitelných zdrojů, za 4 roky ušetřil oproti Čezu asi 7500,. No tak si teď najdu někoho jiného, no co.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *