4. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Hypotéky znovu výrazně zdraží. Člen rady ČNB avizoval další razantní nárůst úroků už za pár dní

  1. Jojo do obrovských sra… se hlavně díky pohlavarum EU a nenažraným nadnarodním korporacím řití celá západní a střední Evropa !! Všechny Eurohujery nakopat a poté vykopat !!

  2. Poslední dobou často čtu v médiích žvásty, že Češi by si měli zvykat na nájemní bydlení, protože na vlastní bydlení nedosáhnou. V ČR u lidí přetrvává od dob před rokem 89 přesvědčení, že člověk má bydlet ve svým bytě nebo rodinném domku. Však taky u nás na počet obyvatel bydlí ve svém v porovnání se světem nevídaný počet lidí. To Bruselu i korporátním kapitalistům sakra vadí aby podřadný český národ v kolonii zvané Czechia bydlel ve svém. Proto ty řízené spekulace s úroky a zdražování všeho, hlavně energií a stavebního materiálu. Proto se objevují úvahy o zdanění nemovitostí každý rok až dvěma procenty z tržní ceny aby Češi na bydlení ve svém už nikdy neměli a ti co baráky a byty zdědili po rodičích museli svou střechu nad hlavou prodat kapitalistům pod cenou a všichni tak museli do drahých podnájmů a záviset na libovůli poskytovatelů nájemního bydlení. Když národ nemá kde bydlet nebo sotva utáhne nájem, tak nezakládá rodiny a nemá děti. O to asi jde aby Češi neměli děti a vyhynuli a do budoucna uvolnili životní prostor pro tmavé novoeuroobčany z jiných kultur.

  3. ZPRÁVY DNE: 
    Zástupci Milionu chvilek se sešli s představiteli demokratických koalic

    • Předsedové a předsedkyně koalic SPOLU a PirSTAN aktuálně pracují na koaliční smlouvě a programovém prohlášení vlády. Na schůzce se zástupci Milionu chvilek se shodli, že témata posílení nezávislosti justice, svoboda médií a vyřešení důsledků střetu zájmů Andreje Babiše na státní správu jsou klíčová a potvrdili, že o jejich konkrétní podobě jednají. 

     
    Hamáček rezignoval na předsedu ČSSD, kandidovat bude Maláčová

    • Po neúspěchu ČSSD ve volbách odchází z čela strany dosluhující vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček. Svůj odchod z funkce předsedy avizoval záhy po tom, co se ČSSD nedostala do Sněmovny. Na místo nové předsedkyně bude kandidovat Jana Maláčová.

     
    Zdraví prezidenta zhodnotí konzilium odborníků

    • Konzilium by mělo sestávat z devíti lékařů. Tato nově vzniklá poradní skupina by měla být podepsána pod zprávou o zdraví a schopnosti Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad. Následně by zpráva měla být podkladem pro rozhodnutí o aktivaci článku 66.

     
    Úspěšný den Vám přeje,
    tým Milionu chvilek

  4. ovce jak dlouho si necháte srát od české národni banky jsou to největší vexláci neustále zvyšuji,pak snižuji a kdo na tom vydělává rodiné mafie,známi,příznivé firmi. A lidé ožebračuji a vše zaplatí.

  5. Martin zloději,milionu ovcí,udavači Minář s plným kontem co ukrad ovcím a další verbež zase se chtějí dostat k penězun a ojebávat národ.ovce hurá na náměsti budou vám rozdávat seno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *