5. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Důchodci dostanou v příštím roce přidáno zřejmě hned dvakrát. Česko se blíží ke kritické hranici, která spustí mimořádnou valorizaci

    1. Senát to nemůže blokovat ,protože ta mimořádná valorizace vychází podle zákona ,ten je už schválenej.

  1. Těším se na tu válku Babiše se zbytkem= vlády…. Ještě nechytili medvěda, a už by z něj nejraději vařili…..

  2. No, vzhledem k tomu jak se u nás zvláštně počítá inflace, která při růstu cen potravin, energií, bydlení, pohonných hmot, stav. mat., aut ap., o desítky i stovky % stále záhadně vychází pod 5%, jsem přesvědčena, že důchodci utřou nos, páč řeknou, že naopak ponorky, lokomotivy a rakety zlevnily.

  3. Pár stovek možná přidají důchodcům v červnu, ale politici si přidají přes 6%, a to budou tisíce. Dacani, co to lidi navolili za pakáž.

  4. 500 jim pridaj a 1500 si vezmou zdrazenim vseho zkurvenci hlavne ze si ty vymr….ci pridavaj 11tisic a vic

    1. Mám takového dobytka v rodině. S V. Jandákem psali do novin, že jsou nejhůře placení poslanci. Když si představím jeho majetek, tak zvracením ucpu WC.

  5. Já jsem slepence nevolíl. Ti, kteří nešli k volbám a nebo volili slepence se ještě budou divit. První ukázka je jejich nehorázné přidávání, ale jen pro sebe. Sprostý nenazranci.

      1. Ano, ale v senátu mají většinu lidé ze stejných stran jako tvoří slepence. Vědí, že jim nikdo jejich nenazranost již nezvrati, protože jejich kamarádi, spolustranici, se již perou o posty ve vládě, smemovne a cpou se ke korytum. Jak zpívá Klus, bože, pane bože, za co trestas ten prostý lid….

  6. Vzhledem k rostoucím cenám absolutně všeho mám pro všechny jednu pozitivní zprávu.Černé uhlí prudce zlevní.Ale jen to živočišné a budou
    jej hromadně distribuovat nám všem.Abychom se z toho prý nepos…i!

  7. Toto už opravdu není normální. 30 let berou důchody a my se můžeme udřit a na nase důvody nebude. Když vidím svoje daně je mi na blití. Stát trestá pracující a cpe důchodcům a nepracujicim. Hnus.

    1. Vážená paní,Koštiálová je mi vás upřímně líto váš komentář,že něco takového dokážete napsat.Kde jste byla před 30 lety ,příkladně jako dítě a dnešní důchodci byli pracující kdyby vám náhodou unikalo.To ,že někteří politici si půjčili finance z důchodového systému a už je tam nevrátili my obyčejní důchodci nemůžeme.Ale dnešní trend je vždy napadat důchodce,že

    2. Paní. Podívejte se jaký je poměr důchodu k průměrné mzdě, stále klesá. Já poctivě pracoval 45 let a mám lehce nadprůměrný důchod. Souhlasím, že stát nehorázně podporuje lidi co mohou a nechtějí pracovat. Bohužel přidává také hlavně sám sobě, viz v diskuzi kritizované navýšení platů ve st. aparátu, které si vyžádá 750 milionů Kč ročně. Přitom tito lidé mají měsíčně s příplatky vysoko nad 100tisic korun a je jim to málo. Proč si také nepřidaji jen 800 Kč, které dostanou důchodci od příštího roku, misto svých 10 000 Kč. Někteří lidé nemají ani tak vysoký důchod o kolik si tito nenasytove přidávají…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *