3. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Zdeněk Godla favoritem StarDance? Válí na parketu a oslňuje vtipem, rozesmál i Marka Ebena

  1. Tak už to ze západu dorazilo i k nám. Trend, který na západě v soutěžích, jako je třeba Eurovize vyžaduje aby vždy vyhráli příslušníci menšin, etnických, sexuálních nebo genderových, bez ohledu na jejich umělecké výkony. Ideálním výhercem proto byla genderově neurčitá kreatura, vousatá zpěvačka Conchita Wurst. Dneska by už Eurovizi nevyhrál zpěvák, zpěvačka, skupina z bílé heterosexuální majority. Taková ABBA by dnes tu soutěž vyhrát neměla šanci, neb byla složena ze dvou normálních bílých heterosexuálních párů. Být bílý a ještě hetero je dneska obrovský handikap.

    1. Tak pozor, pozor, je to sice parrradox (slovy Vaška Havlojc), ale dost rozšířené gypsy name je prrrávě BÍLÝ.

  2. Krásný tak už máme populárniho “indočecha”tanečníka a herce ,ještě pár lékařu,učitelu,vědcu a sportovcu a začnu si jich vážit

    1. No, hlavně abyste nestrhl decimálku, až je budete vážit, při jejich “podvýživě”!!! Viděl jste někdy jejich nákupy v Kaufu. Každý druhý vozík je out z jejich rodinných nákupů, těm mohou konkurovat jen Čankajškové, když je v akci nějaký lahváč 10.

  3. Spíše v rámci pozitivní diškriminácie udělit na návrh Romey.cz státní vyznamenání Za zásluhy o stát v oblasti kultury, co ??!

  4. Je ze strany poroty chválený, ale nemyslím si, že spravedlivě. Určitě se snaží, ale to všichni účinkující, avšak p. Godlovi tanec evidentně nejde, je neskutečně těžkopádný. Ze strany poroty se nepochybně jedná o pozitivní diskriminaci. Jsem z toho rozčarovaná, podobně jako v minulosti z p. Pavláska, snad jde o soutěž v tanci, nebo o nějakou pseudokorektnost vůči menšině?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *