6. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Ledy se pohnuly. Česká spořitelna vám konečně zaplatí, když si u ní uložíte peníze

  1. Česká spořitelna už dávno není Česká,tak si dělají,co chtějí.Dnes je z ČS
    doslova nenažraná bankovní instituce,která si nechává zaplatit i to,co si
    jiné banky nedovolí.ČS jsem už dávno vynechal a převedl své finance do jiné banky,kde mám všechny transakce a služby zdarma.Navíc tam mám ručení vkladu 100% až do výše 100 milionů.

  2. V pondělí odnesu 2 miliony do Trinity bank, kde mají úrok 2,08 procent. Každý měsíc budu mít zisk cca 3000 Kč. Vím, že inflace je vyšší, ale lepší než to zasit do polštáře. Rozhodně ne do spořitelny, tam jsou největší namyšlenci.

    1. to nevidím jako dobrý nápad,abyste pak nekňučel jako klienti BE .O téhle bance jsem ještě neslyšela.

      1. Dobrý nápad to opravdu není. Mít 2 miliony na spořícím účtu je opravdu hloupost. Ale bát se toho, že tato banka dopadne jako BE je taky hloupost. Bankovní sektor je přeci jenom daleko lépe regulován než energetický sektor. Tato banka má 25 letou historii a neměla problémy ani v době když byla kampeličkou. Samozřejmě vklady jsou pojištěny.

  3. Tenhle článek napsal někdo, kdo financím zjevně naprosto nerozumí a žije v představách tak poloviny 20. století.

    Ve švýcarských, švédských, dánských, japonských bankách bylo totiž normální za uložení větší částky platit a nikoliv dostávat.

    A tvrdit, že banka je bezmála povinna platit za uložení peněz, ačkoliv pro ni to může znamenat i čistou ztrátu, to je projev hlouposti.

    1. Bláznivě lehký pohled na věc, od Laika. Nelze srovnávat peněžní systémy zemí, jenž jsou zcela v jiné monetární situaci viz. Japonsko pane Kraus, jelikož si prošli kluci Japonští velkou deflací

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *