29. 4. 2024

18 příspěvků u článku “StarDance v troskách. Trapní moderátoři, záhadně vyloučená Babčáková a teď ještě ti diváci

  1. Pár bezpohlavních a jiných zoufalců kvičí,ale tento pořad stojí na Ebenovi a jeho chytrém a slušném humoru.Komu se to nelíbí,ať si to přepne a nebo vypne.jak je to jednoduché.

  2. Z Vašich štvavých článků je na hony cítit, kdo Vás platí. Likvidací noblesy, profesionality, vzdělanosti, pracovitosti začínala každá totalita. Schválně jak dlouho nám vydrží pořad, kde odvádějí špičkovou práci moderátoři, tanečníci, muzikanti, zpěváci a ti kteří nejsou vidět-vizážisti, kadeřníci, kostyméři a spousta dalších profesí.

      1. Proč by tam chodil? Ty vidíš v každém Martinovi jen toho jednoho? Jedno z nejčastějších jmen u nás.

  3. … někomu musí hodně moc vadit,že Stardance má každý týden více než 1,5 miliónu diváků…
    Tahle kampaň proti,jede týden co týden od začátku a už to začíná být trapné…
    Je to jednoduché nelíbí se mi , přepnu nebo nekoukám, samotná placená ČT má 5 programů a k tomu má dnes skoro každý nejméně 150 dalších…
    Ale tady má problém evidentně někdo jiný než diváci…

  4. A, tak tu máme třetí sudičku k paní Černé a paní Soukeníkové…

    Děvčata, proberte se z toho šoku, kdyby jste byla vystavena přímé názorové a věcné konfrontaci s p. Ebenem, asi byste ještě dlouho potom lapala po dechu…Ale předpokládám, že byste si našly někoho jiného na poplivávání, ono těch rozumných lidí je ještě poměrně dost, takže se o svá teplá redakční místečka bát nemusíte…:-)

  5. Já nevím , ale na těch fotografiích vidím ,spokojené a šťastné lidi….vy né paní Kovalová ? ,nebo váš úkol je něco rozvrtat?…
    ..podle vzoru ,”když je něco úspěšné tak je to podezřelé”?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *