29. 4. 2024

6 příspěvků u článku “Hitlerovo komando. Zvláštní oddíl jednotek SS tvořili duševně choří

  1. Historie se opakuje. Dneska takové jednotky najdeme na Ukrajině (AZOV) a západ i naši zaprodaní politici ty novodobé nacisty ještě podporují. Od Majdanu se s nimi bratříčkuje i bývalý senátor a europoslanec Štětina. Přitom AZOV se nacismem ani netají. Na netu lze najít spousta fotek i videí na youtube, ještě z dob těsně po Majdanu, jak hajlují, chlubí se nacistickou symbolikou a literaturou. To je děs co se dneska děje, doslova kousek za našimi humny. http://warforrum.szm.com/Ukrizovani_rus-zajatce.mp4

      1. Vyhnu se tématu co mi cpete. To nechme být. Na to nebudu reagovat. Mám něco jiného. Z minulosti. Dokonce školní a filmové. Viděl jste Schindlerův seznam, Pianista, Atentát na Heydricha, Musíme si pomáhat apd. Vykresluje dobu a určuje ty zlé a ty dobré. A na základě tohoto:
        Hypoteticky žije někdo(pan X) v období druhé světové. Jen řečnický dotaz, nechci odpověď a nic tím nemyslím. Myslíte, ale Vy, že by ten pan X dělal v té době, (jak nás o ní učili) dobře, vyřvávat veřejně, že Němci jsou obyčejní fašouni a náckové a vedou rasovou válku o uzemí, zdroje a hlavně proti psům neárijského původu?A popravit i trýznivým způsobem takového podčlověka pro ně nic neznamenalo?Co se psem nečisté rasy…(tady nebylo potřeba zaměstnávat svědomí) A ten pan X by se to snažil vysvětlovat zfanatizovanému okolí, kdy na německé straně bylo i spousta neněmců. Celé národy s nimi kolaborovali. Benito Musolini, Hlinka, Rakousko se připojilo a vítalo němce mávátky a širokými úsměvy. Těch filmů a četby o tom najdete jéje. Co by se s panem X tehdy stalo? V zemi s různými kolaboranty a udavači?
        Místo šíření jakýchsi odkazů raději popřemýšlejte o mém příběhu.

    1. Ještě jednou. 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
      Neblbněte člověče.

    2. Milý Lubajsi. Takové příspěvky jako tvůj s kterým nesouhlasím, které ale zůstávají a nezmiznou je pro mě známkou toho, že můžeš být nějaká kavka. Provokatér. Policajt co chytá voly co se přidají k těm tvým nesmyslům. Neříkám, že ano, ale vypadá to tak. Já ti tu odepsal na jakési další příspěvky a odkazy co jsi mi v odpovědi na mého smajlíka s gestem mlčení poslal na stejně debilní téma a má odpověď byla zamítavá.Nebudu se o takových věcech tady s tebou bavit. Počastoval jsem tě pouze zcela neškodným příběhem z let dávno minulých, kteroužto nás navíc učili ve škole a je o tom spousta i českých filmů a knih a zmizelo to odsud nechápajíc proč bleskově. Šlo pouze o imaginárního člověka té doby, který taktéž provokoval a co si, asi tak mohl myslet, že docílí. Co ty jsi tedy zač!? Řečnický dotaz. Nechci to vědět. Vyser se na to a neprovokuj. Nech si své hloupé názory a netahej do toho ostatní. Vláda ČR dělá záslužné věci a válka je odporná kdekoliv na světě. Tečka.

  2. Tak na rozdíl od rusského trolla lubajse a autora článku se neopájím iluzí, že za všeho zlo ve světě, můžou deviantní lidé. Jak cituje genetika Theodosiuse Dobzhanského v jedné ze svých přednášek o holokaustu katolický kněz a učitel etiky Marek Vácha: “Ty největší zvěrstva, genocidy a vraždy nikdy nebyly způsobeny geneticky inferiorními lidmi, ale právě naopak lidmi, kteří měli ty genomy naprosto v pořádku a kteří je propůjčili k děsným cílům”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *