7. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Tajuplný otec lékařství Hippokrates. Je slavný Řek opravdu autorem lékařského slibu?

  1. Lékaři u mě osobně(nevnucuji jiným, kterým třeba pomohli) jsou lidmi, kterým se rád vyhnu. Za poslední dva roky jsem si na tu profesi udělal obrázek. Napsal bych tu mnoho argumentů a situací od plic a od podlahy, ale nebudu zbytečně riskovat nějaké popotahování na základě udání nějakého Pavlíka Morozovova, kterých je v Česku více, než řepky na Makakových lánech. Nevěřím jim. Jen předepisují shity od farmako….. ií. Nehovořím o urgentní medicíně. Záchranáři, ale o té klasické, tzv západní. Děkuji nechci. Měl jsem 2 roky nazpět neskutečný zápal plic. Bakteriální. Z těch pos.. ných hadru ff. S vykašláváním krve. Řekl jsem si, buď to doma dám, nebo zatřepu kotníkama. Pro všechny připos. rané o tom je život. Vlády a nic jiného vám ho nemůžou zachránit. Nemocnici jsem odmítl, takže jsem se nestal dalším číslem v křivce. Jedinné co jsem si vzal, tak antibiotika. Jinak tehdy voda na plíci, jizvy apd. Nic moc výhled asi. Jsem betelně zdravý člověk dnes. Zdravější, než za mlada. Vážím si toho. Vážím si sebe a ženy co se o mě starala. Doktoři? Ať si žijí, jak chtějí. Beze mě.

    1. Pane Antoníne . Jistě máte v něčem pravdu. U mého syna který měl necelých 33 a zemřel na rakovinu plic nemohli 6 měsíců zjistit co mu je ? Vláčeli ho po vyšetřeních a nic stále nevěděli. Až letos o Velikonocích se mu udělalo špatně a vzali ho do nemocnice. Měl problémy s dýcháním. Za 3 týdny bylo po něm. A teprve asi týden před smrti zjistili vo co gou ? To už bylo pochopitelně pozdě. Na druhou stranu jsou známy případy lidí kteří měli stejný názor na lékaře jako vy a proto že nechodili k doktorům protože jim nevěřili taky zemřeli předčasně. Možná by je doktoři zachránili. Každý má asi tu svou svíci a až dohoří je konec.

      1. Tak nějak to bude pane Šebesto. S tou svíci. Já lékaře nezatracuji, ale člověk sám by měl mít nad tím co nám chtějí dělat a předepisovat jakousi kontrolu a nenechat se vmanévrovat do čehokoliv.Co píšete je velmi smutné. Mé Kristovy roky byly ty nej. Je mi to líto. Mám rád život ve své podstatě a chtěl bych ho dopřát co nejdéle každému člověku. Bohužel je to nad možnosti. Utopie. Ale stačí nezabíjet druhé, jako se to dělá ve válkách a při kriminální činnosti. Mějte hezký večer a víkend. Děkuji.

  2. MĚ, chrání můj vlastní imunitní systém! Ne stát. Ne doktoři. Ne koktejly. MŮJ imunitní systém a nikomu ho nesvěřím. Takový dodatek.

  3. Lekaři jsou velice důležití a valná většina patřičně odborně vzdělaná a zkušená,i když i tady ,zejména v psychiatrii,což je židovská pavěda se najde spousta šmejdů!!!!!!!Ale i to je jenom můj názor!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *