29. 4. 2024

14 příspěvků u článku “Andrej Babiš opět ukázal, jaký má ve vládě bordel. Je nepochopitelné, že může vyhrát volby

  1. O Burešovi, pohádka o zloději, jenž ukradl co mohl a ještě mu k tomu pitomové s radostí ,,házeli hlasy”. Vůbec nevadí že soudružka ,,ojroporankyně” Charanzová ,,dočasně” bude ,,šmízovat” jakoukoliv elektronickou poštu, on soudruh Bureš jistě bude rád. Jen pořád nechápu proč, pokud se vymlouvají na boj proti dětské pornografii, ,,nezavřeli hradního pána”, jehož prohlížeč toho byl doslova ,,plný”?

    1. Protože soudruzi si nikdy navzájem neškodí. Bez ohledu na to, kdy do vraždící mafie KSČ vstoupili a kdy z ní vystoupili. Prostě bezcharakterní zločinec zločinci bratrem navždy.

    2. V ČR rozšířil praktiky lhaní a STB Václav Havel. Každý disident propuštěný na podmínku z basy byl spolupracovníkem STB, podmínkou propuštění bylo podepsání spolupráce s STB. To tvrdí skuteční disidenti. Přečtěte si hodnocení Havla disidenty Wolfem, Cibulkou,Spálovským a dalšími, kteří minulému režimu odolali. Do funkce láskomluvec Havel musel být zvolen hlasy komunistů za špinavý kšeft, že je nebude pronásledovat. Jeho svazek se ztratil, aby nevyšlo na povrch, koho práskl. O jeho lhaní nelze vůbec pochybovat. U Babiše spis existuje a například Slonková s Kmentou a stádo lidí z ústavu pro dokumentaci totalitních režimů ČR a SR hledá dokument podepsaný Babišem o vědomé spolupráci a nemohou najít stejně, jako Ovčáček článek od Peroutky.

  2. Co se také věnovat kauzám opozice ? Co tak hle stále a dokola “kopat” každý den do Top09 Ferriho Pekarové knížete do Kdu-Čsl za zlodějské restituce za prosazování přijímání migrantu v Čr za učelové paktování těch to stran s Ods aby nepřišli o koryta v Ps protože jejich volební maximum je 4-4.4% voliču ! Co se věnovat tomu že v Ods to vře a dost členu neni spokojeno s předsedou Fialou a již vubec ne s koalicí v niž je Top09 která táhne Ods dolu protože více než 4.5% kteří by Ods volili ji odmítá volit dokud bude v koalici liberalními levičáky z Top09 !

    1. Aha ,ona vládne opozice….Oni se rozebírají opoziční kauzy také.Na rozdíl od těch vládních ,jsou opoziční politici, kterých se ale vůbec nezastávám ,nuceni občas vyvodit důsledky….Vláda a hrad, na volání po zodpovědnosti, vůbec nereaguje…

  3. skorumpovaný Mrkvička a spol kolik vám platí kmotři opozice za učelové články proti Babišovi at se snažíte pomlouvat,lhát,špinit Babiše je jediný kdo muže vyhrát volby protože je nejlepší nebo zase toužíte po kmotrech,tunelářích,udavačích,vítačích!!

    1. Největší tunelář ze všech tunelářů je Babiš, alias Bureš. Všichni ostatní tuneláři kradli jenom tak aby oběť přežila. Bureš je parazit, který vysává svou oběť nekontrolovaně, až do její smrti! Není čech a na Čechách mu nezáleží… jeho heslo “Po mně potopa.”

    2. A zase jen komplot atd….Tady už ani silnější prášky nepomůžou….Možná by ti to jeho syn vysvětlil.ALe ten samozřejmě lže, jako mnozí ,protože z něj tatínek udělal schyzofrenika… Máme ostudu v celý Evropě ….všichni špíní,pomlouvají ,tvého slušného,poctivého pána…Volby asi vyhraje, ale česká duše prohraje a na dlouho…

  4. Volíte Babiše proto že Vám dává drobné a slibuje štastné zítřky .Co na tom že máme premiéra ve střetu zájmů.Dotační podvody,politický marasmus,nenávistně rozdělená společnost,účelové lži .Jeho vlastní syn, nás před ním neustále varuje.Evropské státy kroutí hlavou, jakého máme premiéra a prezidenta.Prostě ostuda ,sotva člověk vytáhne paty ven….Jasně, vše je výmysl a komplot a já jsem blbec…Jednou hlady sežerete samy sebe . Čeká nás příběh horší něž v Řecku , to díky Vám.Ještě horší, než ten finanční pád ,je ten morální ,duchovní,Z toho se budem vzpamatovávat věčnost….Vaši vnuci ,Vám jednou opravdu poděkují, vy mudrci….Všici kradnu…tak nazdar…

  5. Ale to přeci není o Babišovi, který by za normální situace volby nevyhrál.To je o odporu voličů ke stranám, které vykradly a zaprodaly republiku za Jidášův groš západním společnostem a ke stranám novým, které tuhle zradu na občanech chtějí dovést k dokonalosti, byť se to snaží před volbami zakrývat.Viďte Piráti! I kdyby Babiš o fous volby nevyhrál, pak stejně bude mít ve sněmovně většinu křesel vlastenecká fronta, která odmítá být pod dalším diktátem bruselských úředníků.

    1. O Babišovy to je.Vyhánění čerta dáblem, nefunguje.Domnívám se, že silný tlak veřejnosti na dodržování pravidel v demokraciji, by dokázal zabránit extrémům…..Bohužel společnost je znechucená a ztratila výdrž….Nejsem voličem žádné parlamentní strany…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *