4. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Vláda Pirátů dostala další tvrdou ránu. Potenciální partneři od nich dávají ruce pryč

  1. Konečně střízlivé zhodnocení situace. ODS a ANO bez Babiše dává smysl. Když nedají většinu ,budou muset přibrat SPD, nebo je žádat o podporu. Nikdo jiný jim nezbyde.

    1. Tuto variantu jsem považovala za optimální už po minulých volbách! Dvě nejsilnější strany, které by se navzájem ohlídaly, to dává smysl a řekla bych že je to i “státotvorné “!

    2. Co to tady bláb…, koho místo Babiše? Fialu, Bartoše nebo koho? Všechno je o tři třídy dolů a taky z toho nemám radost, ale prostě to tak je.

    3. Tak to jste vedle, jak ta jedle….ANO volby vyhraje a zase bude vládnouti třeba s Okamurou a s podporou KSČM

  2. Ods se musí zbavit svého předsedy protože on kolaboruje s liberalni levicí Top09 a on přiznal že si dovede představit po volební spolupráci s ultra levičáky Piráty !!! Fiala a jeho kývači ve vedení strany jsou nebezpeční zrádci puvodně pravicové Ods !!!

  3. Hejtman Kuba, pravá ruka jihočeského kmotra P. Dlouhého z Hluboké, je samozřejmě v jižních Čechách vlivnou osobou. Jako každý mafián, který se dostane vysoké funkce. Že je ovšem tak vlivný, že by dokázal zlikvidovat celou ODS, jsem netušil. Případná koalice s Babišem je samozřejmě pro ODS stejným polibkem smrti jakým byla pro ČSSD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *