5. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Lékař, který zřejmě nakazil olympioniky, promluvil o tom, proč se nenechal očkovat. “Vakcíny vyžadují desetileté testování.”

  1. Pan doktor Voráček má ohledně vakcín naprostou pravdu, o bezpečnosti vakcín nikdo nic pořádně neví, neručí za ně výrobce, ani stát, jen očkovaný sám (který je navíc obvykle laikem, bez medicínského vzdělání) – což je zcela absurdní. Proto se také mnoho zdravotníků, přes obrovský nátlak, stále ještě neočkovalo. Myslíte si snad, že jsou úplně pitomí? Podle mého názoru naopak, vědí velmi dobře, co dělají.

    A inkubační doba Covidu téměř vylučuje, aby dr. Voráček byl primárním zdrojem nákazy. Novináři, především pan Kulhánek, by měli nejprve více přemýšlet, případně i něco nastudovat, než napíšou článek od boku a přispějí tak k mediální štvanici na možná (a velmi pravděpodobně) nevinného člověka.

    V demokratické společnosti stále existuje právo, presumpce neviny a když toto někdy selže, i soudy a právní řešení. Naštěstí.

  2. Covidová propaganda furt řeší, že pan doktor nebyl očkován, ale už neřeší, jak je možné, že to taky mají i hned tři další sportovci, kteří ale už mají po očkování. Na pana doktora je zacílen mediální lynč, protože je to lékař, který se odmítá stát pokusným potkanem experimentálních vakcín. Pan doktor jistě moc dobře ví, vo co gou, že se odmítá očkovat. Můžete se spolehnout, že tenhle případ pana doktora bude zneužit režimem a provakcinační propagandou k oblbování lidí aby se nechali napíchat Gatesovým depopulačním jedem. Hodí prostě na něj vinu, že on jako neočkovaný může za všechno.

    1. A je též velice zajímavé, že absolutně nikdo ,,neřeší”, že byl testován ,,posvátnou PCR metodou” a tudíž by svědci kovidovi měli uznat, že jak testy tak ,,vakcinace” jsou leda dobré tak na ho.no. On byl testován, oni očkovaní a stejně je ta ,,smrtelná chřipka našla”. A úplně nejpodivnější je to že ani jeden z nich neumírá na ARO, jestli to nebude tím že většina ,,nakažených” prostě o ,,smrtícím kovídku” ani neví?

      1. Tak asi na tom Sarsu něco bude. Opravdu pár lidí může mít při setkání s touto nemocí velké problémy, pár jich osobně znám a nejsou to nejstarší lidé. Takže možnost se očkovat experimentální látkou beru pro tyto lidi jako plus a můžu ji snad i doporučit. Ale o tom to je. DOPORUČIT. Ne, že to budu různými represemi a nařízeními vlastně přikazovat. Každý má snad právo, pokud ještě žijeme v právním státě, mít možnost si rozhodnout o svém těle. A Ti, co se bojí, ať se jdou naočkovat a neomezují tím ostatní. Podle mě je to hysterie, jakou svět ještě neviděl. V Británii už to pochopili, tak doufám, že to pochopí i ty naše rudé mozky :-).

  3. lékaře okamžitě zavřít vše mu dát k náhradě!! vědomě roznášel covid jako lékař věděl co dělá umysl!! nechceš se nechat očkovat zustan doma zales a nechod mezi lidi je to umyslné roznášení nomoci!! bud jsi blb nebo zločinec.

    1. Proč jako neočkovaný bych neměl chodit mezi očkované? Bojíte se snad, že to chytnete? Maximálně tomůžu jako zdravý chytit já od očkovaného.Protože očkovaný, který virus neprodělal se dle studií může nakazit, a protože bude bez příznaků, tak nakazí okolí. Nemá totiž imunitu na sliznicích oproti těm, kteří nemoc prodělali. Takže naopak, zalést by měli ti naočkovaní. 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *