4. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Imunolog Turánek upozornil na rizika vakcín proti covidu, o kterých se vůbec nemluví. “Nemáte kontrolu, kam se ty částice dostanou.”

  1. Múže upozorňovat kolik chce, ale ze strany covid vakcinační mafie se dočká v lepším případě buď ignorování nebo v horším zesměšnování a zpochybňování jeho odbornosti anebo perzekucí. Jedná se tady o organizovaný zločin globální úrovně a neskutečně obrovské peníze. Možná i o skrytou genocidu lidí pomocí vakcín s opožděným smrtícím účinkem, jak tvrdí některé konspirační weby. Ani to se však vyloučit nedá, protože globálním boháčům s eugenickým myšlením, kteří vlastní farmaceutické korporace i mainstreamová média již drahně let leží v žaludku lidstvo. Konspirace se poslední dobou stále častěji potvrzují, viz to s těmi vakcinačními pasy. Oni ti mocní se ani netají tím, že podle nich je lidí na světě moc a že je třeba redukce populace.

    1. Jistě půjde také o tučné zisky farmaceutických firem z vývoje a prodeje léků, které budou “napravovat” škody způsobené vakcínami. Napakují se hned dvakrát.

      Připomíná mi to “humanitární” vybombardování některé země a její následné okradení a zadlužení při její “rekonstrukci”. Aby taky ne, když toto lidské “blaho” pochází ze stejného zdroje.

    2. Lépe bych to nenapsal. Naprostý souhlas s vším. Co se dnes může jevit jako konspirační teorie, označení za dezinformaci může být za určité období čistou realitou. Asi jako, že covid pasy byly před rokem ještě dezinformací a dnes? Realita v přímém přenosu.

      Jak o situaci mluvím a vypovídám od počátku, základní myšlenka dostává čím dál jasnější nádech reality a to je, že je to v globální úrovní z velké míry chamtivost farmaceutických organizací v čele s mocnostmi světa, kde je jeden z jasných účelů a to ovlivnit celosvětovou ekonomiku.

  2. Nicméně očkování, i přes tato opakující se negativní zjištění, je stále bráno jako propustka do restaurace, nebo třeba na koncert a hrazení si testů je také stále v programu…
    Takže jste lockdowny a jiné nepopulární opatření vyměnili za placebo a ještě nás neočkované sankcionujete a nutíte skrze peníze do očkování, které ale účinně nebrání šíření viru + to ještě může uškodit!?
    Uvědomujete si vůbec, kolik ,,nenakazitelných volů,, jste vytvořili? A kteří teď budou šířit koronu na základě vaší propagandy, milá vláďo?
    Nejhorší je, že jim necháváte tu iluzi, že je to chrání před těžkým průběhem, což také přispívá k neopatrnosti, bezohlednosti a podceňování rizika a tím i k šíření viru a jeho další mutaci + to vytváří tábor odpůrců, kteří v tom vidí zhovadilost a bouří se proti všem opatřením….skvělá práce
    Ano, dneska je to možná ochrání před těžkým průběhem, ale zítra se virus poučí a pozítří budou umírat po tisících.
    A co pak? Další zpožděná neověřená vakcína? A pak další a další?
    To byste museli naočkovat skoro celý svět naráz, abyste něčeho dosáhli (teda pokud to opravdu funguje).
    A jak může vláda masírovat podmínkou většinové proočkovanosti k poražení covidu a zároveň uvolňovat opatření pro pouhou cca polovinu populace jenž je očkovná, ale stále potenciálně infekční?
    To mi přijde jako krásná líheň pro nové mutace, odolné proti současným vakcínám.
    Jako sorry, ale já vycházím jen z oficiálních tvrzení k tomu ,,povolaných a establišmentem pověřených osob,,.!
    Jestli je ve vakcínách Chip nebo Dale netuším, ani mě to nezajímá!
    Pohádkáře neusvědčíte tím, že jim budete argumentovat svými vlastními pohádkami o konspiracích ( i kdyby to třeba byla pravda).
    Stačí sledovat logickou stopu a rozpory v ní, důkazy vám to neposkytne, ale aspoň budete tušit podraz a nenecháte si všechno líbit.
    Dokud Vojtěch nebo Babiš neukáže věšteckou kouli, kde bude jasně vidět budoucnost bez kovidu plná pouze očkovaných lidí, tak si budu myslet, že rozhodoval spíš hod kostkou…tedy kostkou peněz hozenou farmaceutickými společnostmi…

  3. Děkuji za Vaši odvahu, pane profesore. Kéž by takových statečných odborníků bylo více. Věřme, že Vaše názory a výstup z komfortní zóny bude v naší posttotalitní společnosti něco platný..

  4. Pan profesor je určitě odborník ve svém oboru. A zvažuje možné teoretické důsledky vakcinace. Dovolím si proti tomu postavit statisíce, asi i miliony lidí co neumřeli, protože BYLI očkovaní. Jsou to dvě misky vah.. Jako otázka, má-li se hasit, když vám hasiči namočí koberce….

  5. Tak a už to pomalu leze ven a to je jen zlomeček všeho ostatního lidi budou jednou moc litovat tohoto očkování . A tím spíše , že ví, že nikdo za vzniklé škody neručí.

  6. Tak to je ta super vakcína,to je ta jejich tečka a chtěj ten koktejl cpát do dětí,strašné,každého půl roka a Očkovaný to může dostat i šířit dál?,Lidé se očkují jen ,pro své pohodlíčko,že můžou do hospod,k moři a další hovadiny,ne proti covidu a proč se očkovaní tak bojí neočkovaných aha,tady něco nesedí a proč se netestují očkovaný?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *