30. 4. 2024

38 příspěvků u článku “Okamura s Hřibem se drsně hádali o bytech pro Afghánce. Moderátor Železný náhle zařval. A bylo ticho

  1. Ceska televize je ceska jen nazvem je to protirepublikovy a protiobcansky moloch jejich polopravdy lži uz nebere nikdo s mozkem vážně.Tahle havoidni sebranka patri zrusit urcite čt 24 tolik zvastu a lzi nereknou ani V KLDR CI RUSKU .

    1. To již pár let není Česká televize ale ČT09 !! Hlásná trouba stran demo spolku- milionu chvilek- sluníčkářu – Pražské kavárny která si vynucuje placení koncesionařškých poplatku aby z nich platila své Havloidní žvanily – J.Hrušinského Z.Svěráka D.Kollera Ondříčka Issovou Gaislerovou atd.atd. !!

      1. A živí se tam tisíce pseudo celebrit žvatláním historek z natáčení nebo vyprávěním nejapných vtipů. I ten potlesk najaté klaky se platí z koncesionářských poplatků

    2. Tak určitě, a ve vakcíně jsou čipy od Billa.. A nebyli rodiče okamury eko. migranti? Pro sebe si urve, jiným nepřeje.

    3. “…zrusit urcite čt 24…” – Víte ono stačí ji nesledovat. Osobně jsem si ji rovnou z nabídky programů na Tv vymazala a jde to dnes na všech nových TV přístrojích. Co se týče ČT tak jediné co občas sleduji , jsou přírodovědné dokumenty na ČT2 a to je opravdu málo za ten poplatek co musíme platit. Bohužel je tam nalepeno mnoho pijavic, které je třeba královsky zaplatit, tak musí podojit občany bez ohledu na to jestli je sledují nebo ne.

  2. Pozitivní řešení migrace? Tvl. to je opravdový protimluv, jediné řešení jak zabránit migraci, je ji prostě nepřipustit.

    1. To je jedno, Eisenmann jako Eisenmann. A co je s Davidem, dlouho jsme o něm neslyšeli, asi ho starý někam uklidil

  3. Copak moderátor Železný (vl. jm. Eisenkraft), to je persóna. Kdyby žil dneska Lermontov, určitě by si ho podle něho napsal novou verzi románu Hrdina naší doby. Stále více se mi zamlouvá ta antihavloidní parafráze: Pravda a láska vyděsí.

  4. SPD je více než 4 roky 100% protimigrantská a také pro to by měla dostat alespoň 12.5 – 13% hlasu. Asi neni od věci že čim dál více politologu pasují SPD na černého koně voleb s možností získání až 18% v letošních volbách !!

  5. No to by byl ředitel, někdo jako pan Zelenka nebo pí Balašová za normalizace. Jen s opačnou politickou polaritou. Hlavně by si neměl otvírat hubu na hosty veřejnoprávní televize. Není na Nově svého papínka na kterou se nedá dívat. Nejlepší pořady Novy a Primy jsou ty reklamy, které zabírají polovinu vysílacího času. A co těch 11 miliard, které nás stála ta jejich rodinná TV Nova. Byl to bezva kšeft s panem Lauderem, který zaplatili naši daňoví poplatníci

  6. A to má Železňák štěstí, taková pápěrka ,,zařvat” u nás v hospodě, tak by jí nezbylo ani oněch patnáct minut slávy.

  7. Díky panu Železnému za to, že dokáže ty namyšlence, které zajímají jen naše hlasy a ne lidé, usměrnit.

    1. Okamura je lhář, hlupák je Hřib. A Železný je nafoukaný, arogantní hajzl, který si ty dva blby do pořadu pozval

  8. Tento blázen patří za mříže nebo do blázince,ať se stará o co má, a přesně o co tu jde ano migrace a to vše se má zakrýt za zástěrku žádný kovid ale špinavá hra z občany,a hlavně kdo ponese zodpovědnost za zmařené životy pane premiere,že Vám není hanba darebáků.

  9. Nějak mi to uniklo, ono už se neWirschaffendasuje ? Imigranti jsou už e….e…? Kdepak udělali soudruzi z Bruxellesu chybu ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *