29. 4. 2024

21 příspěvků u článku “Babiš mladší předvedl dosud nejtvrdší útok na svého otce plný sprostých nadávek. “Jsi jako Lukašenko, pozavíráš 70 % ČR”

  1. Nechutný politický boj. Zneužít k tomu labilního syna a zmanipulovat ho proti vlastnímu otci je obzvláť odporné. Je v tom cítit Kalouskovinu na sto honů, jako před každými volbami. Teď to nebude jinak. Intriky a manipulace (většinou proti ČSSD, viz třeba Kubiceho zpráva) před volbami vždycky v minulosti pocházely z Kalouskovy dílny. TOP09 s ODS zase posunuly dno smradlavé politické žumpy o pořádný kus dolů.

    1. Já ti dal plus Lublajs, protože i když Babiše nesnášim, tak máš celkem pravdu.
      Nevim koho volíš (Babiše nedoporučuju) ale souhlasím s tebou, že tohle je hnus největší.
      Nevím, do jaké míry za tím stojí staré politické krysy, ale i kdyby to vyšlo z jeho vlastní mysli, tak způsob, jakým s tím pracují ostatní zájmové skupiny (komerční media nebo politická opozice), je přinejmenším nechutným odrazem v zrcadle naší politické scény.
      Výroky Babiše mladšího ve mě nevzbuzují nechuť volit Babiše (tu už mám dávno), Ale vzbuzují ve mě nechuť volit kohokoliv v tomhle Absurdistánu.

    2. Tak tak ! Odporná Demo žumpa darebackých stran Ods Top09 Kdu-Čsl je hnus !! Tak jako neomarxisti vítači migrošu feťáci kámoši anarchistu z Antify – Piráti a jejich podrž tašky z hnutí Stan !!

  2. takovou špínu,humus,sračky nejsou ani v pakistánu my máme opozici udavaču,tunelářu,křiváku hnoje toužicí po moci,korytech,zlodějinách nejde jim o občany jen znovu plná koryta,mastné huby a oblbování občanu

  3. Tak jako mě už se chce zvracet ze samotného hnutí ANO a Babiše, takže po tomhle článku už se asi neudržim.
    Jeden Babiš horší než druhej!
    Jdi radši do ústavu mladej, hyenismu už tu máme dost (o vulgárních dementech nemluvě).
    S chutí bych si kopnul penaltu do premiérského pytlíku, ale tobě magore, bych ukopnul radši hlavu a Kradousovi a ostatním hyenám v zákulisí, co s tebou manipulují, nejlépe otevřít lebku a nakálet do té prázdné dutiny lebeční.
    Tvl. já už v týhle čečenský republice nevolim, ani kdyby kandidoval Optimus Prime v koalici s Avengers, Lukem Skywalkerem a Jeanem Lucem Picardem….

    1. Všem slušným lidem se zase chce zvracet z ultra darebáku hlavně z Ods + jejich proArabské proMuslimské promigrantské kur.. Pekarové a z neomarxistu feťaku vítaču migrošu Pirátu +Stan !!!

  4. Stačilo,aby Kalousek párkrát pozval tohoto mentálně zaostalého chlapečka na pivo a výsledek se dostavil.Není třeba vůbec pátrat,odkud to přišlo.
    A že nějaká levárna od toho slizkého hada přijde bylo jen otázkou času.

  5. Pěkná rodinka. Jenže starý estébák má taky máslo na hlavě a hlavně člověk, který přísahá na smrt svých dětí je taky pěkná kreatura.

    1. Pořád má daleko do ksindlu z Ods – Klause st. Topolánka Béma Řebíčka Dvořáka Rittiga Janouška nebo ultra feťáka vítače migrošu kámoše špindíru z Antify – Bartoše ! 😉

  6. Babiš mladší má pravdu že je starej psychopat . Však je to diktátor jak Lukasenko , ale v podstatě srab a život mu není milý. Ten se chce jen a jen předvádět a mít moc a ještě mu lest do zadnice ne a volit? Tuuudle

  7. Babiš´=Bureš=Kudry=Falb=Zelenay, je masový vrah. Jako agent StB se podílel na zavraždění 18 občanů Československa, nyní, jako premier ČR má na svědomí životy 30 550 lidí!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *