5. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Panika na trhu s elektřinou a plynem se prohlubuje. Významný dodavatel začal odmítat nové zákazníky, alternativy rychle mizí

  1. V této situaci přestaňte zákazníka nazývat zákazníkem, ale nazývejte ho otrokem energetických společmostí. Zřejmě by to chtělo pročistit trh.

  2. Velmi by mne zajímalo, za kolik dodáváme elektřinu němčourům a rakušákům. Tam se cena jistě tak divoce nezvedla. Navíc předpokládám, že do Rakouska je zvláštní filtr, který tam pustí jen elektřinu z OZ, protože jádro oni odmítají.

  3. Je to těžký,věřím ale že všichni dodavatelé jsou čestní a fér takže až se bude zlevnovat tak taky přeci ty staré fixované ceny zruší a nabídne nové levnější fixace že jo .

  4. Je to pro všechny stejné,nákup na energetické burze podle termínu dodání. Předprodej za tři roky je levnější,než dodání letos za aktuální ceny.Kdyby OZ byla prodávána na burzu jen za aktuální ceny,tak vlastně by ani neměli dostat dotace a tudíž příspěvek na OZ vybíraný u nás měl být zrušen.

  5. A je to tady. Bohemia energy si nepředkoupila energie a plyn,peníze si strkala do kapsy a teď,když jsou s letošním dodáním vyšší,tak vyhlásí konec . Je to podnikatelské zvěrstvo,jestliže má smlouvy,měl by jim být obstaven účet a donucen dostát smlouvám. Takhle by mohl podnikat každý .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *