30. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Bohemia Energy náhle ukončila činnost. Až milion domácností je bez dodavatele elektřiny a plynu, musí hledat nového za výrazně vyšší ceny

  1. Babiš je nejen masový vrah , mající za sebou 32 000 lidských životů, ale i krach české ekonomiky. Tomu tatarovi, je to ale zcela jedno. Musíme ho dostat na šibenici!!!

  2. A máme tu první oběti bruselské utopické agendy Green deal, nesmyslných uhlíkových povolenek a bruselskými byrokraty vynuceného centrálního kšeftování s energiemi. Počítám, že dalšími oběťmi budou automobilky a jejich dodavatelé komponentů, jelikož minulé vlády u nás neprozřetelně preferovaly automobilový průmysl. Pojedem rychle z kopce, ale ne k vůli nějakému Babišovi ani třeba Fialovi, ale k vůli našemu členství v EU, kde musíme poslouchat neschopné bruselské byrokraty, kteří vymýšlejí 3,14čoviny a chtěli by poroučet i větru a dešti.

  3. Tak jsem četla článek a nevím co si o tom mám myslet, ještě v pondělí jsem od firmy obdržela dopis. Zda přejít jinam nebo ne.

  4. Okamžitě takovému králi všech šmejdů zmrazit všechny bankovní účty v ČR a obstavit všechen majetek, aby s ním nemohl nakládat. Na to stačí předběžné opatření soudu. No a pak z případného prodeje nemovitostí a bankovních aktiv uspokojit pohledávky klientů/věřitelů. V tomto zcela bezprecedentním případě bych se s Písaříkem nemazal. Babiš je sice hulvát bývalý agent STB, ale podle mě jediný kdo by no to měl nyní “koule” toho zmetka “zaříznout”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *