19. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Despotickou Stalinovu povahu pocítily hlavně ženy, kterým věnoval svoji přízeň. Zmizení nebo poprava nebyly výjimkou

  1. Co kdyby se svět a jeho chytrolíni vybodli, už na čísi povahy z hluboké minulosti (úplní kámoši co je znají do detailu, chodili spolu na pivo) a řešili namísto toho současné kreatůry, které si s těmi zdechlinami minulosti mohou podat pomyslnou ruku? Mnohdy je dohánějí, ale bude se na jejich zločiny a odpornosti poukazovat v bezpečné budoucnosti, až budou taky ztřepnutí kotníkama. A hlavně, až to bude moci být odhaleno. Teď to mnozí, ani neví, protože podlehli hypnóze sdělovacích prostředků. A propagandě. Teď se jim tleská a skáče do zadnice. Stejně, jako kdysi Visarionovičovi. Po jeho smrti národy hystericky plakaly. Je bezpečné psát a mluvit o těchto fosíliích, ale riskantní o těch co žijí a řídí svět teď a tady. Lidstvo je nepoučitelné. Kráčejí vztříc do,, gulagů všedních dní” s úsměvy, hesly a různorodými vlaječkami, jako i tehdy.

    1. Pro Antonína. Problém je že o zdechlině Stalinově dodnes mnozí mluví jako o skvělém politikovi a marxistovi. Např. kandidát na presidenta v roce 2023 soudruh Skála. To by byl president české republiky co ? Stalinista do morku kosti,který tvrdí že žádný Katyň nebyl že to Němci a nikoli Stalinova NKVD povraždila polské oficíry. Komunista Skála nenávidí třeba Chruščova že odhalil v roce 1956 Stalinův kult osobnosti prý to byla velká chyba co tehdy Chruščov udělal. Kvůli takovým zmetkům je stále třeba psát o tom masovém vrahovi protože takoví zločinci jako Skála nakazí další lidi. Od jednoho shnilého bramboru se snadno nakazí další !

      1. Nic ve zlém, ale já jsem přesvědčený, že kdokoliv bude prezidentem v Česku. Skála, Pavel, Babiš, nebo třeba Bohdalová či Neckář, tak to té zemi nepřitíží, ani nepomůže. Proč? Je dlouhé a velmi jedovaté téma. Ale pokud jde konkrétně o komentář, pak Vám samozřejmě rozumím a schvaluji. I tento pohled je vypovídající. Svět není černobílý a politika, už vůbec ne.

      2. A ještě něco pane Šebesto. Ctím Vaše názory i kdybych s nimi nakrásno nesouhlasil, což není tento případ. Zde se zhodujeme v tom, že jsem tento Váš pohled na danou věc neviděl a ukázal jste mi ho a já souhlasím. A jak se projevuje, že ctím něčí názory i když nesouhlasím? Mnoha způsoby. Mlčím a nevyjadřuji se. Vyjádřím se, že oponuji, ale nenadávám člověku a neurážím ho. Jakože je hovado, hlupák, pitomec, měli by ho zavřít na psychiatrii apd. To jsem se tady postupně naučil přes lidi, kteří dělají toto mě. Taky jsem byl takový. Pak jsem přestal a spokojil se s tím, že kdo mě napadnul, vrátil jsem mu ještě hrubší mincí. Už ani tohle bych neudělal. Absolutně jsem se v životě vůbec odprostil od projevů sprostoty a vlastně manipulace. Každý zaslouží svobodnou vůli. Pokud někdo svou vůli směřuje zlým směrem a způsobem, lze bojovat zachováním si vlastní svobody, kterou pomyslně (a teď promiňte ten výraz) močíte na sny a projevy zlých lidí. A ani o tom tito nemusí vědět. To je důležité především pro mě. Žije se lépe. Tato doba si přímo žádá pevné postoje v souladu s vlastním svědomím bez ohledu na okolí. Mějte se hezky, děkuji za reakci a ať se nám všem daří jak nejvíce to jde.

  2. Pro Antonín. Já to vidím zcela opačně než vy. President by měl být podle mne morální autoritou. Vím že v minulosti tomu tak většinou nebylo. Budu-li hodnotit presidenty Československa tak jediný kdo by snesl ono hodnocení byl snad T.G.M. Pokud se podívám na presidenty po listopadu 89 tak to je taky katastrofa jeden horší než druhý. Zeman ten je nejhorší. Vy si opravdu myslíte že je jedno kdo sedí na pražském hradě ? Vždyť on reprezentuje republiku i navenek v cizině. Jeho chování sleduje i mládež prostě celá společnost Jaký si cizina a taky naše mládež ale i další udělají dojem. Současný president je ožralec ,lhář mluví vulgárně v radiu. Chová se jako poslední prase a Babiš-Bureš ? Zloděj podvodník lhář agent Stb nikdy nedodrží co řekne ! To mají být morální autority ? U Babiše jsem zapomněl že ve Francii se mu rýsuje další ostuda v záři ho čeká soud za dotační podvod. Pokud to berete takhle tak teoretický může být president poslední bufeťák !

  3. Byla spousta zrůdných diktátorů napříčvdějnami a kůltůrami ,jak západními ,tak východními, jen ne na káždého se smí ukázat!!!!!!!!!!Jsou i dnes viz kolektivní krvavá diktatur Bruselu a Eu!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *